Szerzői jogok

Az annailona.hu és a hozzá kapcsoló felületeken közölt összes tartalom -beleértve az Annailona facebook oldalo publikált összes tartalmat – bejegyzéseket, videóikat, képeket, audiofájlokatt, letölthető anyagokat, minden publikációt (kivéve a stock fotókat), a termékek és szolgáltatások elnevezéseit, az elkészült fizikai termékeket, képeket –  szerzői jogvédelem alá tartozik és Sipos Anna Ilona EV (továbbiakban: Szerző) szellemi terméke és a Szerző kizárólagos tulajdonát képezik, melyet a magyar és a nemzetközi jogszabályok védenek.

A Szerző tulajdonában lévő anyagokat csak és kizárólag a Szerző írásbeli engedélyével és a Szerzőre való hivatkozással lehet újrapublikálni, részben vagy egészben megosztani (beleértve a módosítást is).

A Szerző írásbeli beleegyezése nélkül bármely publikáció részbeni vagy egészében történő megosztása, értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, másolása (beleértve a módostást is) tilos.  Tilos a honlap, illetve a Szerző szellemi és fizikai termékeit bármely formában előzetes írásbeli engedély nélkül részben vagy egészében technikai műveletek segítségével újraközvetíteni még változatlan formában is.

A Szerző csak a házi használatot engedélyezi, mely kizárja a nyilvános használatot.

A Szerző egyes alkotásait a Felhasználó ellenszolgáltatás fejében tekintheti meg, azonban így is kizárólag a magán használat engedélyezett, bármely terjesztés, további felhasználás, részben vagy egészben történő publikálás, árusítás, letölthetővé tétel tilos.

A Szerző egyes fizikai termékei, alkotásai ellenszolgáltatás fejében megvásárolhatók. Ebben az esetben is kizárólag magánhasználat engedélyezett, továbbértékesítés, árusítás, sokszorosítás, részben vagy egészben történő másolás tilos.

Jogsértő magatartás esetén az elkövető személy polgári- és büntetőjogi felelősségre vonható és büntetés megfizetésére kötelezhető. A tulajdonos követelheti a jogsértő magatartás abbahagyását és kárának megtérítését.

error: Content is protected !!