Harmóniában Önmagaddal és a Világgal

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Rólam

Üdvözöllek!

Sipos Anna vagyok. Festeni azért kezdtem, mert boldog párkapcsolatot szerettem volna. Úgy éreztem, bármit teszek, nekem semmi sem sikerül. Fejvadászként dolgoztam, és bár hétfőnként is lelkesen jártam be dolgozni, mindig ott motoszkált: többet is tudnék adni az embereknek.

Szerencsémre soha sem ért nagy szenvedés vagy tragédia. Érzékennyé váltam arra, hogy a kisebb jelekből tanuljak. Szüleim válása érintett mélyen és azóta kerestem, hogyan szeretném élni az életemet. Gyermekként reál gondolkodásom került előtérbe, ezért választottam egyetemi képzésem színhelyeként a Műegyetemet. Hála érte, mert itt néztem először farkasszemet az érzékeny énemmel, félelmeimmel, elfojtott érzéseimmel. Teljesen új önmagamat ismertem meg. Eközben váltottam.

A festésben, és a kezelések által megtaláltam ami nem hagyott nyugodni. Környezetem is átalakult. Megérkezett az imádott Társ is. Elfogadtam, hogy úton vagyok. Már élvezem az úton levést is, nemcsak a megérkezést.

Hogyan készülnek a képek?

 Mind egyedileg készül, és arra a problémára/kapcsolatra/témakörre fókuszálok, amit kérsz

 Először konzultálunk: megismerjük egymást, meghallgatlak, kérdezlek

Amikor meghatároztuk a témád és az igényeidet, elvonulok dolgozni

Meditálok, élem az életem, elvégzem a szertartásaimat, és megszületik a  festményed

Örömmel hívlak, és megbeszéljük az átadás mikéntjét

Széles mosollyal konstatáljuk a művet, és még megbeszéljük, amit előhozott a folyamat

Neked való, ha..

 Párkapcsolatra vágysz

 A hivatásod útjára lépnél

 Többet szeretnél magadból kihozni

 Valami hiányzik, és szeretnéd megtalálni

 Még több szeretetet vinnél kapcsolataidba

 Szeretnél könnyebben méltó kapcsolatokat vonzani az életedbe, és tennél a magány ellen

 Próbatételnél fontos, hogy a szeretetet válaszd

 Szeretetedet fejeznéd ki egy számodra különleges személynek

 Több harmóniát csempésznél a mindennapjaidba

Ami nagyon meglepő volt számomra abban az ajándékban az az, hogy nem ismerted mamámat, a rajz mégis töviről hegyire azt adta át amit ki akartam fejezni neki: a hármunk kapcsolatát édesanyámmal és mamámmal.

T. Virág

Harmónia. Ha egy szóval kéne leírnom a festményt, ezt lenne az. Miért? Mert nyugalmat és békét sugároz az otthonomba. Valami hiányzott a szobámból, de nem tudtam mi, és ezt tökéletesen betöltötte. A szobám ékeként funkcionál, és bármikor rápillantok, mindig nyugalmat sugároz. A megjelenő összhang és egyensúly mindig bevilágítja a kevésbé derűs napjaimat is. Hálás vagyok ezért az alkotásért, köszönöm Anna! 😊

S. Eszter

error: Content is protected !!