A vázlat életre kelt, színeket és fényt, ragyogást kapott.

Hogy éled meg a változást, kedves Olvasó? Mersz-e hinni bízni, mennyi a félelmed és azzal mit tudsz kezdeni? Mondod-e, kéred-e azt, amit szeretnél?

Kimondva, leírva, megfestve, cselekedve.

Olyan személynek készült, aki hatalmas változások előtt áll az életében. Több örömöt, boldogságot, pénzt önkifejeződést szeretne. Ezért dolgozik, ezért tesz. Új vállalkozást indít, izgul. Hiába készült elő gondosan, még azért ott a kétely: “vajon jól csinálom-e, amit teszek?” , ” “vajon elég jó vagyok-e?”….

Azért készült, hogy a változás örömteli legyen, lehető legkevesebb szenvedéssel. Hiszem, hogy a szenvedés választható, elengedhető. Ami nem egyenlő azzal, hogy olykor ne fájna semmi sem. Mert fáj. Sok minden fáj, ami már nem épít, idejétmúlt, felesleges. A spirál a lendület viszont felemel. Hiszen ez az, aminek eljött az ideje.

Ideje megélni az életörömet.

Kívánom, hogy minél inkább haladj az élet áramlásával és úgy élj meg, legyen részed egyre több örömben, bőségben, szépségben és csodában! Kívánom, hogy egyre többet teremts mindenből, amit igazán szeretnél és elengedd azt, ami nem épít!

error: Content is protected !!